Privatlivspolitik

Dataansvarlig

Udegastro.dk er dataansvarlige for de oplysninger, som vi behandler om besøgende på vores hjemmeside og modtagere af nyhedsbreve.

Vi sørger for, at behandling af personoplysninger sker i overensstemmelse med persondataforordningen af 25. maj 2018.

Vi behandler følgende persondata

Hjemmeside

Når du bruger vores hjemmeside, opsamler vi data om dig for at kunne lave statistik, optimere funktioner til dig og målrette markedsføring. Det er data som

  • Dit operativsystem og browserversion (anvendes til optimering af den fremtidige brugeroplevelse på hjemmesiden).
  • Dato og klokkeslæt for besøget på hjemmesiden (anvendes til statistiske formål).
  • Vi placerer cookies på din enhed.
  • Data videregives til tredjeparter som fx Google og Piwik Pro for at få gennemført statistik.

 Nyhedsbreve

Når du samtykker til at modtage nyhedsbreve eller udfylder en kontaktformular via vores website, gemmer vi personoplysninger om dig. Vi behandler følgende oplysninger:

  • Navn
  • E-mail

Udegastro.dk anvender webbaserede tjenester som Mailchimp til at håndtere tilmeldingsflows og gennemføre analyser. Data gemmes på disse løsningers servere inden for EU eller inden for Privacy Shield-samarbejdet og videregives ikke.

På nyhedsbreve kan man selv afmelde sig nederst i hvert enkelt nyhedsbrev, hvor man også kan se og ændre sine kontaktoplysninger.

Dine rettigheder

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil. Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Vi indsamler ikke følsomme persondata.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Udegastro.dk, skal du skrive til os på kontakt@udegastro.dk.

  • Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, og du kan gøre indsigelse mod, at vi behandler dem.
  • Du har ret til at få ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig.
  • Du har ret til at få slettet de personoplysninger, vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme.
  • Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage. Det betyder, at behandling herefter ophører, medmindre vi efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.

Last modified: 28/05/2023

Comments are closed.

Close